Lovaglás

A BEREK Pécs első helyi járattal megközelíthető, és Baranya megye első 20x60 m méretű fedeles lovardája.

A fedett épület egész évben lehetőséget nyújt a lovasok számára arra, hogy kedvenc sportjukat űzhessék. Különösen a téli sötét, sáros, esős időszakban biztosít helyet a lovasok számára, de emellett a pálya talajának minősége, a fedeles lovarda klímája, megvilágítása mind a lovasok mind a lovak számára komfortosabb sportolási lehetőséget biztosít az év többi időszakában is.

A fedeles lovarda kialakítása alkalmassá teszi lovas képzések, versenyek rendezésére. A lovarda egyik rövid falán 50 férőhelyes lelátó kapott helyet, a másik rövid falon a lovarda társalgójából nyílik rálátás lovarda belsejébe. A lovarda mérete lehetővé teszi minden lovas szakág képviselőjének a felkészülést – különös tekintettel a téli időszakra -, legyen az díjugrató, díjlovas vagy fogathajtó. A hobbi lovasok és a fiatalabb korosztály lovasai is szintén kihasználhatják a fedeles lovarda által nyújtott sportolási lehetőségeket.

A fedeles lovardánk mellett 20 férőhelyes boxos kialakítású istállóban van lehetőség lovak bértartására, valamint hamarosan díjlovas és díjugrató pályafelszerelés áll majd a lovasok rendelkezésére.

Tervezett szolgáltatások:

  • Osztályban lovaglás
  • Privát lovas edzés (díjugrató, díjlovagló)
  • Lovas napközis tábor
  • Lovas tréningek rendezése
  • Bértartás
Kattintson a zoomoláshoz